Srečanje 2016

Dragi člani, prijatelji in podporniki Društva za pomoč prezgodaj rojenim otrokom!

Vstopili smo v najlepši čas leta – pomlad, čas, ko se prebujajo in rojevajo nova življenja in čas, ko se dogajajo same lepe in zanimive stvari. Tudi za naše Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom se sedaj začenja najbolj zanimiv in zaposlen del leta. Veliko se dogaja, tako pri nas v Društvu kot na Enoti za intenzivno nego in terapijo novorojencev (EINT).

Približuje se nam naš nam najbolj ljub dogodek – srečanje nedonošenčkov v Mostecu. Tradicija naših srečanj, na katero smo vsi zelo ponosni in veseli, da jo ohranjamo, se seveda tudi letos nadaljuje. Večina zaposlenih na EINT že kar nekaj časa diha z letošnjim srečanjem. Spet bo super fantastično – druženje, zabava in srečanja starih in novih prijateljev. Kdaj in kje se bo letos dogajalo že kar 21. srečanje nedonošenčkov? V soboto 04. 06. 2016 ob 10. uri v Mostecu. Se vidimo, kajne?

Glavno gonilo našega Društva smo predvsem zaposleni na EINT – sestre, zdravniki, fizioterapevtke, strežnice in vsi drugi, ki vsak dihamo z nedonošenčki. Vsekakor pa nam brez vaše pomoči in podpore to zagotovo ne bi uspelo. Naša vsakoletna pomladno-poletna srečanja nedonošenčkov v Mostecu so pomembna spodbuda, ki nas ostali del leta »drži pokonci«, pomenijo čas, ko se srečamo z vami, čas, ko se lahko ponovno družimo, poklepetamo in se pozabavamo.

Hvala vam za vso izkazano podporo in kmalu na svidenje!

dr. Lilijana Kornhauser Cerar dr. med.,
predsednica Društva za pomoč prezgodaj rojenim otrokom v imenu celotne ekipe DPPRO