Stopimo skupaj - akcija Rotary klub-25 in RTV Slovenija

Slika

Spoštovani!

V Rotary klubu Ljubljana-25 in na RTV Slovenija smo združili moči za pomoč najbolj nebogljenim. Komaj rojenim otrokom, ki brez ustreznih naprav ne morejo preživeti. Pripravljamo projekt, ki pomaga reševati življenja. Dobrodelni projekt je namenjen nakupu nujno potrebnih aparatov za izboljšanje preživetja in zmanjšanje posledic obporodnega dušenja za novorojenčke.

V sodelovanju z RTV Slovenija pod njihovo blagovno znamko Stopimo skupaj pripravljamo v nedeljo, 24. januarja 2010 ob 20.00 dobrodelno oddajo v živo. K sodelovanju so že pristopili Big Band RTV Slovenija in številni znani glasbeniki. Skozi celotno oddajo bomo gledalce pozivali k pomoči z dobrodelnimi prispevki, ki jih bodo lahko prispevali s klicem v klicni center v živo. Celoten izkupiček oddaje Stopimo skupaj bo Rotary klub Ljubljana-25 namenil za nakup nujno potrebnih aparatov za izboljšanje preživetja in zmanjšanje posledic obporodnega dušenja za novorojene otroke.

Rotary klub Ljubljana-25 Vas poziva, da se nam pridružite tudi Vi s svojo dobrodelnostjo. Vaš dobrodelni prispevek lahko nakažete na posebej za ta namen pripravljen TRR 0201 9025 7674 787 pri NLB d.d., Rotary klub Ljubljana-25, s pripisom za nedonošenčke. V zameno za Vašo dobrodelno gesto Vam lahko podarimo vstopnice za spremljanje naše dobrodelne oddaje v živo v studiu. Na voljo imamo omejeno število sedežev, zato Vas prosimo, da se nam javite čim prej.

Novorojeni in prezgodaj rojeni otroci premorejo neskončno moč - željo po življenju. Potrebujejo le še Vašo drobno pomoč. Napravo, ki bo pomagala to željo uresničiti. Je še kakšen namen lahko bolj plemenit?

Stopimo skupaj za nedonošenčke!

S spoštovanjem.
Tomo Pust
predsednik
Rotary klub Ljubljana-25

Slika