Zaposleni Telekoma Slovenije in Teledata za slovenske nedonošenčke

Slika

Predšolskim otrokom zaposlenih v Telekomu Slovenije, Avtenti.si, Teledatu in v GVO- ju, je decembra dedek Mraz novoletnem darilu podaril tudi prisrčno majico podjetja. Že ob sami zamisli, da bi otrokom za novo leto podarili majice, je veliko zaposlenih, ki imajo otroke starejše od pet let, ki novoletnega darila podjetja ne dobijo, izrazilo željo, da bi jo za svojega otroka kupili. Odgovorni so želji prisluhnili in zaposlenim Telekoma Slovenije in podjetja Teledat omogočili nakup majčk do velikosti 12. Obenem so se odločili, da vsa sredstva, zbrana s prodajo majčk, podarimo v dobrodelne namene. Skupaj je bilo prodanih 352 majčk in tako zbranih 1.760 evrov.

Simbolični ček je danes v prostorih ljubljanske porodnišnice Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom predala članica uprave Telekoma Slovenije in delavska direktorica Darja Senica. Društvo bo darovana sredstva porabilo za nakup oblačilc, ki jih potrebuje za slovenske nedonošenčke.

Slika

Telekom Slovenije je konec lanskega leta prejel osnovni certifikat Družini prijazno podjetje, akcija za slovenske nedonošenčke pa kaže, da tudi zaposleni tega podjetja želijo delovati družini in otrokom prijazno.